: doelgerichte huidverzorging voor een mooier resultaat.

Dermalogica staat voor zuiver, kwaliteit, degelijkheid en no nonsense. Dermalogica maakt huidverzorgingsproducten zonder irriterende ingrediënten zoals minerale olie, lanoline, paraffine, synthestische geur- en kleurstoffen en formaldehyde. Dermalogica gebruikt alleen de stoffen die uw huid echt nodig heeft. Tevens is een Dermalogica behandeling géén standaard behandeling. Standaard behandelingen bestaan niet bij ons omdat geen enkele huid standaard is.

Vooruitstrevende kennis

Dermalogica, ontwikkeld in de USA, is het snelst groeiende professionele huidverzorgingsinstituut in de wereld. De producten worden ontwikkeld door het International Dermal Institute en levert alles wat nodig is voor een gezonde huid. In 2011 heeft de Ultra Calming lijn voor de gevoelige huid een Astir Award gewonnen.

Verantwoorde ingrediënten

Dermalogica was het eerste bedrijf dat een lijst van ingrediënten maakte. De producten zijn vooral bekend om wat er niet in zit zoals minerale oliën, lanoline, formaldehyde, SD alcohol, chemische geur- en kleurstoffen. De producten zijn innovatief, gemaakt van de meest kostbare zuivere ingrediënten en bevatten geen irriterende stoffen. Ze zijn daardoor ook geschikt voor de meest gevoelige huidtypes. Mede door deze innovatieve formules en ingrediënten hebben producten als de Daily Microfoliant, Oil Control Lotion en Solar Booster in Amerika al belangrijke prijzen in de wacht gesleept. In 2011 heeft de Ultra Calming lijn zelfs een Astir Award gewonnen! Dit is een soort oscar voor cosmetica in het hoger segment. Vanuit Amerika werden Australië, Azië en Engeland in snel tempo veroverd. In Nederland is het merk nu ook al een aantal jaren verkrijgbaar, uitsluitend bij professionele skin care centers.

Daarnaast is het tevens van groot belang dat de producten van Dermalogica niet op dieren zijn getest en zijn verpakt in milieuvriendelijk recyclebaar materiaal.

Face Mapping

Face Mapping is een unieke huidanalyse methode speciaal ontwikkeld voor Dermalogica. Door moderne huidanalyse technieken te combineren met Chinese Diagnostiek, kunnen wij met Face Mapping een helder en objectief beeld geven van uw huidconditie en mogelijk onderliggende oorzaken.

In plaats van de huid in zijn algemeenheid te bekijken, wordt het gezicht opgedeeld in 14 zones, met elk hun eigen potiëntele problemen en specifieke behoeften. Door gebruik te maken van deze zones en de unieke Dermalogica Face Map, kunnen wij een systematische centimeter-voor centimeter analyse maken die garant staat voor de perfecte gezichtsbehandeling en gebruik van de juiste producten thuis. Naar aanleiding hiervan adviseren wij u de juiste producten.

Facials

Tijdens elke facial worden hoog geconcentreerde producten en speciale behandeltechnieken toegepast die gericht zijn op specifieke problemen van jouw huid. Dermalogica® heeft geen standaard behandelingen! Door middel van Face Mapping™ zone-by-zone huidanalyse wordt elke facial aangepast aan wat jouw huid op dat moment nodig heeft . Het resultaat is direct zichtbaar! Geef maar aan hoeveel tijd je wilt investeren dan stellen we samen de behandeling samen.