In het belang van ieders gezondheid is de salon helaas gesloten tot en met 28 april.

Wij vinden dit natuurlijk heel vervelend maar we zijn ervan overtuigd dat het op dit moment de juiste maatregel is. Alle cliënten die binnenkort een afspraak hebben, zullen persoonlijk via een e-mail benaderd worden.

In deze tijd kunnen wij elkaar helpen! Uw bestelling kunt u doorgeven en bij ons afhalen of laten bezorgen!

Wij zijn telefonisch bereikbaar voor vragen en bestellingen op 0181-323810 van 9.00 tot 17.00 uur en natuurlijk per e-mail: info@biogelique.nl

 

Pro Skin 60 Expert Active

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s sterkste peeling en IonActive lijn. Ook worden hoogactieve serums gebruikt en wordt indien gewenst Microdermabrasie en LED ingezet. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau.

Pro Skin 30 Expert Active

Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s sterke peelings. Deze hoogwaardige peelingen zorgen voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig! Ook wordt hoogwaardige apparatuur ingezet om de behandeling te intensiveren.

Pro Skin 45 Expert Active

De ultieme resultaatgerichte en gepersonaliseerde behandeling met intensieve peeling en anti-aging werkstoffen. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping Huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt hand-apparatuur ingezet. Dubbele reiniging,  intensieve peeling, onzuiverheden verwijderen,…

Lees meer

partner-logo01
dermalogica-logo-wit
intraceuticals
mineralogie
gezondheidscentrum-hoonaartstaete