detox-2

Je voelt je lekkerder als je gezond eet en sport. Dagelijks worden we blootgesteld aan chemicaliën en E-nummers in ons voedsel. Dit kost ons lichaam veel energie om dit alles te verwerken. Tegelijkertijd word je overspoeld met dieetadviezen. Wat mogen we wel en wat mogen we niet eten?

Zit je met vragen zoals: hoe kan ik mijn dieet gezonder en lekkerder maken? Hoe krijg ik meer energie? Hoe eet ik mijn huid mooier? Wij kunnen je vertellen wat er mogelijk is op voedingsgebied en kunnen advies geven over je voedingspatroon eventueel aangevuld met natuurlijke voedingssupplementen.

In onze salon werken wij met de beste voedingssupplementen welke jou kunnen ondersteunen om de balans weer terug te krijgen.

Phytocure

Bereik innerlijke balans op natuurlijke wijze met deze veilige, gebruiksvriendelijke, werkzame voedingssupplementen.

Groen is het sleutelwoord voor een gezonde leefstijl Phytocure biedt kwalitatieve voedingssupplementen op natuurlijke basis die, ondersteunend aan de normale voeding, zorgen voor een optimale balans. De Phytocure formules doen je goed voelen, verhelpen en voorkomen lichamelijke ongemakken en helpen jou je gewicht te beheersen. Deze natuurlijke producten voorzien je in de juiste behoefte van vitaminen, mineralen en anti-oxidanten waar je vaak een tekort aan hebt. Onze doelstelling is dat jij je lekker voelt in je vel!

De Phytocure formules bevorderen hierdoor jouw mentale en fysieke gezondheid met het oog op het bereiken van jouw inner&outer beauty. Want uit de dagelijkse voeding haal jij niet langer voldoende energie om goed te functioneren in lichaam & geest.

Phytocure gamma:

  • CLEANSING formule die alle mogelijke toxines elimineert uit jouw organisme en je een zuiver & licht gevoel geeft.
  • FOREVER YOUNG anti-aging formules die helpt om je lichaam langer jong te houden.
  • WELL BEING formule die jouw organisme versterkt en vroegtijdige veroudering voorkomt.
  • BEAUTY formule om het vrouwelijk welzijn en evenwicht te verbeteren, alsook de schoonheid van de huid.
  • RELAX anti-stress formule optimaliseert je energie & helpt je innerlijke rust terug te vinden.

Met haar keuze voor de natuur, biedt Phytocure veilige, gebruiksvriendelijke en efficiënte producten aan. Vraag ernaar in onze salon. Wij staan je graag te woord.

partner-logo01
dermalogica-logo-wit
intraceuticals
mineralogie
gezondheidscentrum-hoonaartstaete