ionactive-power-treatment-2

Het IonActive™ System is een 45 minuten durende treatment, waarin geavanceerde ingrediënten worden gecombineerd met de kracht van aanraking en personalisatie. De treatment maakt het mogelijk om huidverbetering op het hoogste niveau te bieden, doordat de behandeling volledig is aan te passen aan de persoonlijke huidbehoefte.

IonActives

Het IonActive™ System bestaat uit vier IonActives. IonActives zijn in water oplosbare en elektrisch geladen ingrediëntenformules, die eventueel in combinatie met apparatuur diep in de huid kunnen worden gesluisd. Alle vier de IonActives bevatten hoge concentraties krachtige, actieve ingrediënten, waarvan minimaal één ingekapseld ingrediënt. Daarnaast is iedere IonActive geformuleerd om een specifieke huidzorg aan te pakken:

  • Retinol 1% IonActive verstevigt de huid en vermindert tekenen van huidveroudering.
  • Oligopeptide IonActive verheldert de huid en gaat hyperpigmentatie tegen.
  • Niacinamide IonActive vermindert en voorkomt onzuiverheden.
  • Hyaluronzuur IonActive hydrateert de gedehydrateerde en/of gevoelige huid.

Gelloids

Naast de vier IonActives bevat het IonActive™ System twee Gelloids: een Exothermische en Endothermische. Gelloids kunnen worden omschreven als kruising tussen een masker en een massagecrème. Ze worden namelijk in een laag over een IonActive aangebracht om vervolgens ingemasseerd te worden en als ‘seal laag’ op de huid te blijven liggen. De Exothermische Gelloid zorgt daarbij voor een verwarmende werking op de huid, terwijl de Endothermische Gelloid een verkoelend effect heeft.

Hoe werkt het?

Na een dieptereiniging van je gezicht en een intensieve exfoliatie zal, afhankelijk van de huidconditie, gekozen worden voor één van de vier IonActives. De IonActive wordt op je huid aangebracht en ingesluisd door middel van ionthoforese. Daarna zal de IonActive worden ingemasseerd met behulp van de exclusieve IonActive massagetechniek. Hierna wordt de verwarmende of de verkoelende Gelloid in een laag over de IonActive aangebracht en masseren we de Gelloid in met verwarmde basaltstenen of koele marmeren stenen. De massage wordt gevolgd door een rustfase, waarin de Gelloid als een ‘seal laag’ op de huid blijft liggen, zodat de werkzame ingrediënten optimaal in de huid kunnen doordringen.

Hoe vaak kan ik de IonActive Power Treatment doen?

Voor de beste resultaten met IonActive Power Treatment wordt, afhankelijk van de huidconditie, een kuur van drie tot zes behandelingen geadviseerd. Je Skin Care Center huidexpert kan een op maat gemaakt behandelplan voor je opstellen, zodat je weet wat het beste geschikt is voor jouw huid. De IonActive Power Treatment kun je namelijk ook afwisselen met de BioSurface Peel.

Mag ik de IonActive Power Treatment ondergaan?

Een Dermalogica huidexpert zal aan de hand van een Face Mapping huidanalyse bepalen of jouw huidconditie geschikt is voor de IonActive Treatment. Daarnaast gelden de volgende contra-indicaties:

  • Het gebruik van Isotretinoine (RoAccutane) of gebruik daarvan in de afgelopen 6 maanden
  • Het gebruik van botox of andere injectables in de 5 dagen voor de behandeling
  • Het gebruik van Retin-A, Renova, Adapalene of een ander medisch voorgeschreven exfoliërend product (Minimaal twee weken voorafgaand aan de behandeling met deze medicatie stoppen.)

Contra-indicaties bij Retinol 1% IonActive:

  • Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven
  • Binnen 72 uur vóór of na harsen van (delen van) het gelaat
  • Een zeer gevoelige, beschadigde of zonverbrande huid

Uitsluitend voor experts

Het IonActive™ System maakt deel uit van Dermalogica’s Professional Expert Strength productlijn. Dit productsysteem mag dus uitsluitend gebruikt worden door Experts (huidexperts die het hoogste opleidingsniveau binnen Dermalogica hebben bereikt).
Meer weten? Vraag je huidexpert om advies!

Deze behandeling kan het beste in kuurverband worden gedaan.

partner-logo01
dermalogica-logo-wit
intraceuticals
mineralogie
gezondheidscentrum-hoonaartstaete