Met trots presenteren wij onze Minerale make-uplijn Mineralogie. Mineralogie sluit aan op de wensen van de bewuste en kritische consument en heeft een breed assortiment.

Meer over Mineralogie

Mineralogie gebruikt de beste ingrediënten die de huid in pure vorm laten ademen. Deze zijn goed verdraagzaam door de meest gevoelige huid en bieden maximale bescherming tegen de zon. Ze zijn vrij van ongewenste stoffen als talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen. Mineralogie gebruikt alleen de hoogste – farmaceutische – kwaliteit mineralen en deze maken dat de make-up goed is voor je huid.

De producten bevatten natuurlijke anti-oxidanten, vitamine A en E en hydraterende en voedende bestanddelen als plantextracten en natuurlijke oliën. De producten geven de huid een gezonde en natuurlijke glans en verstoppen de huid niet. Ze zorgen tegelijk voor een prachtige, rijke kleur. Dit laatste is binnen de missie van Mineralogie heel belangrijk: dekkende, sprekende en langhoudende kleuren, hetgeen een echte meerwaarde geeft aan de natuurlijke basis. De producten zijn nooit op dieren getest en het merk heeft duurzaamheid tot speerpunt gemaakt. De omverpakkingen komen van gerecycled papier van duurzame boomboerderijen en zijn bedrukt met soja-inkt. Mineralogie zet zich bovendien in voor goede doelen op het gebied van natuur en milieu.

Voordelen:

  • honderd procent zuivere mineralen en natuurlijke hydraterende en voedende ingrediënten
  • Beschermt de huid effectief tegen UV-schade
  • Verbetert de conditie en de gezondheid van de huid
  • Heeft een uitgebreid palet van dekkende, sprekende, trendy en duurzame kleuren voor de teint, ogen, lippen en wangen, plus een assortiment kwasten en accessoires