intraceuticals-3

Vermindert rimpels – geen naalden – geen pijn !

Intraceuticals Infusion Rejuvenation voorziet de huid van zuurstof en vocht en geeft daardoor de bovenste huidlaag een fijner en jonger aanzien. Bovendien worden door een mix van werkstoffen de diepere huidlagen bereikt waardoor de huid zichtbaar steviger, meer glanzend en gelift wordt. Deze mix van werkstoffen bevatten o.a. vochtbinders, vitamines en anti-oxidanten.

Bij het ouder worden vermindert het vermogen om zuurstof op te nemen uit de ons omringende lucht en de mogelijkheid om natuurlijke vochtbinders aan te maken. Het resultaat is het verouderen van de huid. Bij een jonge huid vernieuwen huidcellen zichzelf in ongeveer 28 dagen. Naarmate wij ouder worden loopt dit op tot 60-70 dagen. De lederhuid wordt dunner en de huid zal hierdoor verslappen. Tegelijkertijd wordt de opperhuid dikker, een direct gevolg van zonlicht. Hierdoor verliest de huid haar glans en ziet er doffer uit.

Hoe werkt het?
Allereerst kiest de schoonheidsspecialist het huidserum dat het best bij uw huid past. Hiermee wordt het handvat van het Oxygen Infusion apparaat gevuld. De specialist sprayt het serum over de huid en d.m.v. van zuurstof onder hoge druk worden de werkstoffen de huid ingebracht.

Huidverbeterende behandeling met zuurstof, kan ook in kuurverband

BehandelingPrijs
Rejuvenate, super hydraterende behandeling€107,50
Collageen, hydraterend en verstevigend€112,50
partner-logo01
dermalogica-logo-wit
intraceuticals
mineralogie
gezondheidscentrum-hoonaartstaete