Vermindert rimpels – geen naalden – geen pijn !

De zuurstofbehandeling voorziet de huid van zuurstof en vocht en geeft daardoor de bovenste huidlaag een fijner en jonger aanzien. Bovendien worden door een mix van werkstoffen de diepere huidlagen bereikt waardoor de huid zichtbaar steviger, meer glanzend en gelift wordt. Deze mix van werkstoffen bevatten o.a. vochtbinders, vitamines en anti-oxidanten.

Bij het ouder worden vermindert het vermogen om zuurstof op te nemen uit de ons omringende lucht en de mogelijkheid om natuurlijke vochtbinders aan te maken. Het resultaat is het verouderen van de huid. Bij een jonge huid vernieuwen huidcellen zichzelf in ongeveer 28 dagen. Naarmate wij ouder worden loopt dit op tot 60-70 dagen. De lederhuid wordt dunner en de huid zal hierdoor verslappen. Tegelijkertijd wordt de opperhuid dikker, een direct gevolg van zonlicht. Hierdoor verliest de huid haar glans en ziet er doffer uit.

 

Huidverbeterende behandeling met zuurstof is meest effectief in kuurverband

De zuurstof behandeling wordt vaak ingezet bij de pro firm neck en skin treatment, pro clear skin treatment en de pro calm skin treatment.