En PRO Bright is een intensieve treatment om een doffe huid en donkere vlekjes te verhelderen . Deze treatment combineert een verhelderende peel met elektronische insluizing en effectieve opname van vitamine C, niacinamide en hexylresorcinol, voor effectief behandelen van hyperpigmentatie!

Ook maken we gebruik van effectieve apparatuur zoals onze nieuwste hydrodermabrasie:

 

Bio-Hydroderm Trinity™ is de nieuwe generatie geavanceerde microdermabrasie-technologie. Intensieve exfoliatie geschikt voor alle huidtype/behoefte. Omdat de huid ook direct wordt gevoed door een hydraterend en huid corrigerende toner. Het resultaat is een gladde, grondig geëxfolieerde, gehydrateerde en jeugdig ogende huid.

 

De Bio-Hydroderm Trinity™:
–          Zorgt voor grondige exfoliatie aangepast aan uw huidtype en huidconditie.
–          Vermindert fijne lijntjes en rimpels.
–          Verjongt en hydrateert de vermoeide, verouderde en vochtarme huid.
–          Bevordert en regenereert collageenopbouw en nieuwe cel productie.
–          Behandelt de huid die gevoelig is voor acne en verzacht en vervaagd
de bestaande acne-littekens tegelijkertijd.

 

Wat is het verschil met ‘normale’ microdermabrasie behandeling?

Hydrodermabrasie combineert de doeltreffendheid van microdermabrasie met een nieuwere, geavanceerdere behandelingsmodus die verder gaat dan de mogelijkheden van traditionele microdermabrasie. De Bio-Hydroderm Trinity™ technologie lift de huid zachtjes om het zo in contact te brengen met de speciaal ontworpen schijf omhuld met diamant, in plaats van losse kristallen op het huidoppervlak te gebruiken. De gebruikte schijf is afhankelijk van het vereiste niveau van exfoliatie. Tijdens het exfoliatieproces wordt de huid tevens gekoeld, gevoed en gehydrateerd gedurende de behandeling. Het resultaat is een gladde, grondig geëxfolieerde, gehydrateerde en stralende huid  voor iedereen. Soms kunnen gevoelige huid type last krijgen van roodheid en irritatie bij een microdermabrasie behandeling. In tegenstelling tot microdermabrasie is de hydrodermabrasie op maat gemaakt en geschikt voor alle huidtypen (inclusief de gevoelige huid). Voor optimaal resultaat kunnen wij de behandeling ook in kuurvorm aanbieden.