acne

Acne is een veelvoorkomend en vervelend huidprobleem. Ernstige acne kan bovendien lelijke littekens veroorzaken. Wij beschikken over ruime ervaring met de behandeling van acne. Met een goede behandeling kunnen wij acne verminderen en de huid kalmeren. Ook voor de behandeling van de littekens bent u bij Biogelique aan het juiste adres. Wij bereiken uitstekende resultaten met onze acnebehandelingen waarmee littekens vervagen en vaak zelfs volledig verdwijnen. Veel zorgverzekeraars vergoeden onze gespecialiseerde behandelingen tegen acne, puistjes en littekens.

Lees meer

Behandeling van acne

U krijgt eerst een vrijblijvend intakegesprek waarbij onze huidspecialist bekijkt welk type acne u heeft. Dat is belangrijk om de meest effectieve behandelmethode te bepalen. Zij bespreekt met u welke behandeling het meest geschikt is en stelt een persoonlijk behandelplan op. In de meeste gevallen heeft u meerdere behandelingen nodig en zal de acne geleidelijk afnemen.

Hieronder vindt u een kort overzicht van de verschillende behandelingen bij Biogelique. Deze zijn gericht op de twee hoofdoorzaken van acne: een verdikte huid en verstopte poriën. Naast de behandelingen, krijgt u ook advies over hoe u uw huid zelf thuis kunt verzorgen en krijgt u advies over goede voeding.

Basis acnebehandeling (microzone)

De huidspecialist reinigt de huid met hoogwaardige reinigingsproducten en verwijdert de onzuiverheden met een speciale techniek. Deze basis behandeling is voornamelijk geschikt voor onderhoud van de acne huid.

Huidspecialistische acnebehandeling

Voor deze behandeling gebruiken wij het Dermalogica MediBac clearing systeem. Deze producten reduceren bacteriegroei, overmatige talgproductie, ontstekingen, verwijderen dode huidcellen en kalmeren de huid. De huid wordt gereinigd en onzuiverheden verwijderd en de behandeling wordt afgesloten met een specifiek masker.

Behandeling van littekens

Diepe littekens zijn een vervelend gevolg van zware acne, die helaas nooit vanzelf verdwijnen. Met de juiste behandeling is er gelukkig iets aan te doen.
Wij behandelen littekens, rode vlekjes en donkere plekken die zijn ontstaan na acne, met de fractional needling en/of met IPL (Intense Pulsed Light).

Dermapen behandeling. 

Bij de dermapen behandeling worden er minuscuul kleine gaatjes in de huid gemaakt De huid reageert hierop door zich met nieuw huidweefsel op te vullen, acnelittekens worden zo vanuit de bodem opgevuld en worden veel minder zichtbaar of verdwijnen zelfs.

IPL

(Intense Pulsed Light)
Met IPL kunnen pigmentvlekjes behandeld worden. Lichtenergie wordt afgegeven aan het overtollige pigment waardoor het pigment verdwijnt en de huid egaler wordt.

Vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk

Biogelique is geregistreerd bij brancheorganisatie ANBOS en is gespecialiseerd in de behandeling van acne. Wij hebben een goede naam bij zorgverzekeraars, onze acne behandelingen worden in de meeste gevallen vergoed. Vraag uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

partner-logo01
dermalogica-logo-wit
intraceuticals
mineralogie
gezondheidscentrum-hoonaartstaete