Onze visie

Een mooie en gezonde huid! Een mooie huid kan je realiseren door de juiste leefstijl, gezonde voeding, beweging en ontspanning en natuurlijk de juiste huidverzorging. Alle behandelingen zijn erop gericht om een mooie en gezonde huid te bewerkstelligen. Dit kunnen we bereiken door bij iedere behandeling een huidanalyse te maken zodat we de veranderingen van de huid kunnen waarnemen. Naar aanleiding hiervan maken we een behandelplan en worden de juiste en beste ingrediënten gebruikt zodat we de huid kunnen verbeteren. De huid wordt vochtrijker, steviger en krijgt een betere doorbloeding. Natuurlijk hoort een goed thuisverzorgingsadvies hier ook bij. Onze schoonheidsspecialistes zijn allemaal goed opgeleide vakvrouwen met gespecialiseerde opleidingen.

Wij zijn voortdurend bezig om onze kennis te verdiepen en te verbreden. Zodat wij u kunnen helpen aan een mooie huid, dat is onze missie.

Dermalogica Expert

Bij Biogelique werken alleen Dermlogica Experts. Alle huidspecialisten hebben het Dermalogica Expert educatie programma afgerond. Dit opleidingsprogramma kent drie niveaus: Certified, Specialist en Expert. De Expert status is het hoogste niveau, dat wordt bereikt door het succesvol afronden van een groot aantal intensieve trainingen en het goed afronden van een praktijk en theorie examen. Om deze status te behouden en kwaliteit te kunnen blijven leveren, dienen we ons elk jaar te blijven ontwikkelen.


Wie zijn wij?

Angelique van der Schelde

Angelique is sinds 1991 eigenaar van Biogelique Salon voor Huidverbetering.
Specialisaties: Dermalogica Expert – huidverbetering – bindweefselmassage –  definitief ontharen – permanente make-up – verwijderen van couperose, wratjes en pigmentvlekken.

Angelique: “Wanneer de klant stralend en tevreden de deur uitgaat, is mijn missie geslaagd. Passie, deskundigheid en gedrevenheid zijn daarbij mijn drijfveren. Dat maakt mijn werk iedere dag opnieuw boeiend!


Anna Rasenberg

Anna werkt sinds november 2008 bij Biogelique Salon voor Huidverbetering.
Specialisaties: Dermalogica Expert- huidverbetering – acne – massages

Anna heeft ruime ervaring opgedaan bij diverse schoonheidssalons in Nederland en veel verschillende trainingen en opleidingen gevolgd.

Anna: “Ik vind het belangrijk dat klanten zich op hun gemak voelen en een perfecte behandeling te geven zodat de klant met een mooie huid en een goed gevoel de deur uitgaat.


Sanne Saers

Sanne werkt sinds juni 2015 bij Biogelique Salon voor Huidverbetering.
Specialisaties: Dermalogica Expert- huidverbetering – acne – Shiatsu massage – bindweefselmassage – ipl ontharen.

Sanne: “Je bent op je mooist wanneer jij zelf tevreden bent over je huid en daar gaan we samen aan werken. Door deskundigheid te koppelen aan persoonlijke aandacht komen we samen tot de beste behandelingen, adviezen en producten voor een stralend resultaat. Zodat je tevreden en stralend de salon verlaat.”


Sfeerimpressie

partner-logo01
dermalogica-logo-wit
intraceuticals
mineralogie
gezondheidscentrum-hoonaartstaete