Een gladde en egale huid zonder oneffenheden

Steelwratjes, bobbeltjes en andere goedaardige maar storende oneffenheden. Veel mensen storen zich er dagelijks aan. De oneffenheden zijn niet altijd zichtbaar, maar het is heel vervelend om ze te voelen. Naarmate we ouder worden, krijgen we meer en meer huidoneffenheden en ouderdomsvlekken De een heeft last van een enkele, de ander van een veelvoud. Meestal zitten ze op het lichaam onder de kleding, maar soms ook op zichtbare plekken. U ervaart ze als cosmetisch vervelend. In de meeste gevallen zijn deze plekjes onschuldig. Wij kunnen ze dan ook zonder problemen verwijderen.

Coagulatie van huidoneffenheden

Wij verwijderen de huidoneffenheden snel en vakkundig met behulp van coagulatie. Daarmee wordt het ongewenste plekje elektrisch weggehaald. De huid voelt dan weer net zo lekker glad als vroeger. Direct na de behandeling is de huid rood en licht gezwollen. Er zal een korstje op komen. Afhankelijk van de plek op het lichaam zal dit korstje er na een à twee weken vanzelf afvallen.

De eerste dagen na de behandeling is de behandelde plek gevoelig. Geef uw huid de tijd om te genezen, in de meeste gevallen zal dit zijn zonder litteken en verkleuring. Ga vooral de eerste paar dagen niet zwemmen of de sauna in. Pulken, scrubben of krabben mag absoluut niet. Het korstje valt er vanzelf af. De huid zal er dan nog even licht roze uitzien, maar het zal snel bijkleuren.

Wacht niet te lang

Meestal is één of twee behandelingen voldoende. Het kan echter wel zo zijn dat er later weer nieuwe oneffenheden ontstaan die opnieuw behandeld moeten worden. Ook hier geldt weer: hoe sneller de huidoneffenheden weggehaald worden, of hoe kleiner ze zijn, des te gemakkelijker zijn ze te verwijderen. En des te sneller de genezing verloopt. Wacht vooral niet te lang. Als we twijfelen over de aard van de huidoneffenheid, zullen we u eerst naar uw huisarts of de dermatoloog verwijzen.

Veilig verwijderen

Huidoneffenheden die veilig en zonder littekens verwijderd kunnen worden:

– Fibromen (steelwratjes)
– Ouderdomswratten
– Verheven pigment
– Vetknobbeltjes (talgcystes)
– Acne-littekens
– Bloedblaasjes

Al na een enkele behandeling ervaart u het verschil. De prijs  is tussen de € 33,50 en € 60.00 afhankelijk van de grootte van het plekje en de behandeltijd.