microdermabrasie

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie vernieuwt op gecontroleerde wijze het huidoppervlak. De microdermabrasie behandeling maakt de huid direct glad, zacht en jeugdig. Met deze behandeling wordt op effectieve wijze de huid ontdaan van dode huidcellen en wordt de aanmaak van collageenvezels gestimuleerd.

Pigmentvlekken, grove poriën acné-littekens en fijne rimpeltjes worden zichtbaar minder.

Hoe werkt de Powerlite Peeler?

De Powerlite Peeler is voornamelijk gericht op gelaatsverjonging en littekenvervaging. Het is een zeer krachtige en effectieve manier om de huid te vernieuwen. Met de Powerlite Peeler wordt door middel van zeer fijne kristallen de bovenste laag van de opperhuid verwijderd. De kristallen worden op de huid gespoten en daarna meteen weer opgezogen samen met de dode huidcellen. Er worden op deze manier dunne laagjes huid gelijkmatig en gecontroleerd verwijderd.

Wat is het resultaat?

Microdermabrasie met de Powerlite Peeler is de meest natuurlijke maar tegelijk minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren. De methode is geheel pijnloos. Door de microdermabrasie wordt de heropbouw van de huid gestimuleerd, de elasticiteit van de huid verbeterd en de huid ziet er vitaler en jonger uit. Daarnaast kan de vernieuwde huid veel beter werkzame stoffen uit uw dagelijkse huidverzorging opnemen. Op deze manier zal uw huidverzorging veel meer effect en zichtbaar resultaat hebben.

Voor een effectief en duurzaam resultaat wordt, afhankelijk van uw huidtype, een kuur van een aantal opeenvolgende behandelingen aangeraden. Daarna kunt u het resultaat bijhouden met bijvoorbeeld één behandeling per maand. De behandeling geeft geen belasting in het dagelijkse leven. Na afloop kunt u gewoon weer aan het werk.

Voor wie is microdermabrasie geschikt?

De microdermabrasie behandeling is geschikt voor ieder huidtype, ook voor de donkere en gevoelige huid. De intensiteit van de behandeling wordt door de specialiste afgestemd op huidtype en huidconditie. Met de Powerlite Peeler kunnen o.a. de volgende indicaties worden behandeld:

  • Zonbeschadigde huid
  • Verslapte huid, fijne lijntjes en ondiepe rimpels
  • Gelaatsverjonging voor de verouderde huid
  • Vervaging van chirurgische littekens
  • Futloze en vermoeide huid
  • Acné huid en acné littekens
  • Grove poriën, onzuivere huid
  • Rokershuid
  • Pigmentvlekken
  • Striae littekens

Kan ook in kuurverband.

partner-logo01
dermalogica-logo-wit
intraceuticals
mineralogie
gezondheidscentrum-hoonaartstaete