Reinigen, dieptereiniging, peeling, uitreinigen, wenkbrauwen epileren/ waxen, bindweefselmassage, het insluizen van werkzame stoffen (ultrasound), LED lamp of zuurstofinfusion, schouder-nekmassage en een afsluitende crème.

Wat houd deze behandeling in?

Bij de Pro Firm and Neck Treatment, de nummer 1 geboekte behandeling maken we gebruik van effectieve apparatuur, de hydradermabrasie en LED lamp of zuurstofinfusion.

De hydrodermabarsie maakt gebruik van een unieke technologie, voor het reinigen, peelen van de huid. Met een intensieve zuigkracht worden poriën diep gereinigd. Na deze stappen stimuleren we de huid tot aanmaak van collageen doormiddel van een bindweefselmassage. Hierna beginnen we met het insluizen van werkzame stoffen door het gebruik van ultrasound. We sluiten deze behandeling af met de LED lamp of Zuurstofinfusion. Dit zorgt voor de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron. Dit resulteert onmiddelijk in een vollere en gehydrateerde huid met een gezonde glow.

TIP: Je kunt bij het boeken van een afspraak extra opties toevoegen om je behandeling uit te bereiden.

Wij passen de behandeling aan qua intensiteit en producten op jouw huidtype en is voor elk huidtype geschikt.

Geschikt voor:

  • Anti-aging: rimpels/ lijntjes, verslappingen, onzuivere huid, pigment, egalisatie huidstructuur, poriestructuur, zon beschadigde & gevoelige huid.