LED licht wordt gebruikt om verschillende huidproblemen te verhelpen of voorkomen. Het licht zorgt ervoor dat in jouw huid processen worden aangezet waardoor de huidproblemen verminderd worden.

Resultaat van Led Lichttherapie

Rood licht komt wat diep in de huid en werkt huid verbeterend. Deze golflengte stimuleert de productie van de fibroblasten bij de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt. De huidstructuur en de spankracht van de huid verbeteren. Daarnaast wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Ideaal voor de behandeling van pigmentvlekken, zonlichtbeschadigingen, wondjes, huidverslapping en huidveroudering

Blauw licht komt het minder diep in de huid en werkt vooral oppervlakkig. Deze golflengte wordt ingezet bij acne en verbetert de huid door het creëren van zuurstof op de juiste diepte waardoor de Proprioni bacterie (die in veel gevallen voorkomt bij acne) vernietigd wordt. Hierdoor zullen puistjes en roodheden verminderen en worden huidontstekingen bestreden en/of voorkomen.

Deze beide kleuren kunnen zowel in combinatie als apart worden ingezet aangepast aan jouw huid.

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

Het LED licht kan worden ingezet bij de pro firm neck en skin treatment, pro clear skin treatment en de pro calm skin treatment. Je merkt er niets van. Je ligt heerlijk ontspannen.