Gezond van binnen is stralend van buiten!

Ben jij op zoek naar het beste voor je huid en vitaliteit? Vanuit deze gedachten is ScKIN Nutrition ontwikkeld. ScKIN Nutrition is er om allerlei huidproblemen zoals rimpels, huidvolume, acne, rosacea, psoriasis, droge huid etc., van binnenuit te verbeteren. Puur en zuiver, vanuit huidkennis en orthomoleculaire voedingsleer ontwikkeld. We willen er allemaal mooi uitzien, maar hebben ook een druk leven vol verleidingen die niet altijd goed zijn voor onze huid. De gevolgen kun je maskeren, maar er zijn geen goede middelen die de huid van binnenuit ondersteunen op de manier hoe ScKIN Nutrition dat doet. ScKIN Nutrition is daarin uniek!

ScKin Nutrition heeft een vijftal huidsupplementen ontwikkeld die helpen bij de meest voorkomende huidproblemen. Wilt u de kracht zelf ontdekken? Vraag advies aan onze orthomoleculaire therapeute Angelique van der Schelde.

Wat is suppletie?
Suppletie betekent je dagelijkse voeding aanvullen met vitamines en mineralen.
Ons voedsel verarmt. Dat wil zeggen dat de voedingswaarde in groente en fruit de laatste decennia drastisch is afgenomen. De oorzaak ligt onder andere bij bodemverarming en -uitputting door intensieve landbouw, luchtvervuiling en te snelle kweek. Door voedselverarming ontstaat er een tekort aan bouwstoffen voor het lichaam. De opbouw en instandhouding van ons lijf gaat een leven lang door. Als je te lang een voedingstekort hebt van essentiële vitaminen, mineralen en sporenelementen dan kan dit op termijn leiden tot gezondheidsklachten.

Nutricosmetics, wat zijn het?
De letterlijke betekenis is voedende cosmetica. Vitamines en mineralen zijn zogenaamde nutriënten die tot doel hebben de huidfuncties te optimaliseren en een gezonde huid te creëren. Nutricosmetics zijn supplementen die specifiek gericht zijn op het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten verhoogde concentraties actieve ingrediënten voor een effectieve werking in lichaam en huid.

Zo kan de huid daadwerkelijk verbeteren. Ons lichaam voert voedingsstoffen eerst naar onze hersenen, het hart en alle andere organen. Pas als er nog voedingsstoffen overblijven dan komen deze ten goede aan de huid. Bij lager gedoseerde supplementen gaan er nauwelijks bouwstoffen naar de huid.

Naast suppletie kunnen wij je helpen een gezondere levensstijl aan te gaan nemen, waarbij de start het Vegan Detox Program zal zijn.